Λευτέρης Παπαγεωργίου

Διευθύνων Σύμβουλος, Entranet

Λευτέρης Παπαγεωργίου

Διευθύνων Σύμβουλος, Entranet

Βιογραφικό

Ο Λευτέρης Παπαγεωργίου είναι Πολιτικός Μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην επιχειρηματικότητα και είναι ιδρυτής 17 εταιριών σε 5 χώρες, με αντικείμενο τα τεχνικά έργα, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την υψηλή τεχνολογία.

Είναι ο σχεδιαστής του ‘’έξυπνου σπιτιού του μέλλοντος για τους ηλικιωμένους’’ που βραβεύτηκε από το πρόγραμμα της ΕΕ: ‘’Wider, the smart home for the elderly’’.

Επίσης είναι καταγεγραμμένος στο Μητρώο Ελλήνων Εφευρετών και είναι κάτοχος αρκετών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για τεχνολογίες γύρω από το ‘’έξυπνο σπίτι’’.

Είναι υπεύθυνος για την καθημερινή λειτουργία και το στρατηγικό σχεδιασμό της Entranet, με έδρες την Florida των ΗΠΑ, το Λονδίνο και τη Θεσσαλονίκη.

Κάτω από την καθοδήγησή του η Entranet έχει διακριθεί στα European Business Awards ως Εθνική Πρωταθλήτρια Καινοτομίας 2014-2015, ενώ έχει παραλάβει και τη Σφραγίδα Αριστείας από την Κομισιόν για την έρευνά της.

Τον Δεκέμβριο του 2018 εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο με θέμα την επιχειρηματικότητα και τίτλο: ‘’Startups. Από την ιδέα, στην παγκόσμια αγορά’’ (εκδόσεις Φερενίκη).

Ομιλίες

Εμπειρίες Ηγεσίας: Ανατρεπτική καινοτομία και η έξυπνη επιχείρηση

24 May 2019
12:10 - 13:45

Βίντεο